Skip to main content
Peakon
Laatst bijgewerkt: 2024-08-09
Download PDF
Bulkupdate van de betrokkenheidsstatus van werknemers

Bulkupdate van de betrokkenheidsstatus van werknemers

In dit onderwerp wordt uitgelegd hoe u de betrokkenheidsstatus van een groep werknemers in één taak kunt wijzigen.
De betrokkenheidsstatus bepaalt of een werknemer wordt opgenomen in enquêtes. Voor meer informatie, zie Concept: Werknemers inactief maken.
U kunt de betrokkenheidsstatus in bulk bijwerken via de gebruikersinterface of met behulp van een CSV-bestand met de tool
Importeren uit Excel
.
  • Beveiliging:
    Beheerderstoegang
    .
  • Werk de toegangsrechten van medewerkers bij
    .

Betrokkenheidsstatus bijwerken via gebruikersinterface

  1. Ga naar
    Beheer
    Medewerkers
    , hetzij in de context
    Bedrijf
    of het segment dat u wilt bijwerken.
  2. Filter uw zoekopdracht op de groep gebruikers die u als inactief wilt markeren.
  3. Selecteer alle medewerkers of degenen die bijgewerkt moeten worden.
  4. Selecteer
    Bewerken
    in de rechterbovenhoek van de pagina.
  5. Navigeer naar het einde van de pagina en selecteer het pictogram
    Betrokkenheid
    om deze in of uit te schakelen.
  6. Wijzigingen opslaan
    .

Betrokkenheidsstatus bijwerken via Excel-import

  1. Ga naar
    Beheer
    Medewerkers
    , hetzij in de context
    Bedrijf
    of het segment dat u wilt bijwerken.
  2. Filter uw zoekopdracht en selecteer de groep gebruikers die u als inactief wilt markeren.
  3. Exporteer
    de lijst met medewerkers.
  4. Download
    de gegenereerde export en open het Excel-bestand.
  5. Verwijder alle kolommen, behalve
    Werknemers-ID
    of
    E-mail
    ,
    Voornaam
    ,
    Achternaam
    en
    Betrokkenheid
    .
  6. Wijzig de cellen onder de kolom
    Betrokkenheid
    van
    Actief
    naar
    Inactief
    en sla de wijzigingen in het bestand op.
  7. In Peakon kiest u de knop
    Importeren
    en vervolgens
    Excel-bestand kiezen
    .
  8. Wanneer u klaar bent, klikt u op
    Resultaat bekijken
    voor een samenvatting en een foutenlogboek.
  9. (Optioneel) Klik op
    Logboek downloaden
    om eventuele fouten nader te bekijken.
  10. Klik op
    Oké, ik ben klaar
    nadat u de wijzigingen hebt gecontroleerd om terug te gaan naar de pagina
    Medewerkers
    .